MOOIE VOLLE WIMPERS!

LASH LIFT

Geen fan van valse wimpers maar altijd al gedroomd van mooie volle wimpers? Nagelstudio Elia te Kalmthout zorgt voor een lash lift van jouw eigen natuurlijke wimpers.

Nagelstudio Elia

Lash lift

Een lash lift is een behandeling waarbij jouw eigen natuurlijke wimpers worden gelift zonder gebruik te maken van valse wimpers of wimperextensions.

De wimpers worden omhoog gezet met behulp van een zachte siliconenpad en vervolgens met een speciale gelformule gefixeerd. Tijdens de lash lift worden de wimpers geverfd waardoor deze een mooie zwarte (of kleur naar keuze) kleur geeft en jouw blik nog intenser wordt.

Na de lash lift kan je genieten van mooie, volle en gelifte wimpers gedurende een 4 tot 6 weken. Geen wimperkrultang of dikke laag mascara meer nodig!

Na een lash lfit behandeling is het van belang om de eerste 24 uur geen water te gebruiken in de buurt van de ogen, geen oogmake-up of oogcrème aan te brengen en niet te wrijven in de ogen. Op die manier kan de lash lift optimaal fixeren.

Voor een optimaal lash lift effect is het belangrijk dagelijks jouw make-up te verwijderen voor het slapen gaan en jouw wimpers te kammen van onderaan de wortel richting de puntjes.

Contact opnemen

Ben je klaar voor een lash lift? Nagelstudio Elia te Kalmthout helpt je graag verder!

Tarieven

Lash Lift
60 min - €47,00
60 min - €47,00
Lash Lift + Wimpers Verven
75 min - €55,00
75 min - €55,00
Wimpers Verven
20 min - €17,00
20 min - €17,00
Wenkbrauwen verven
20 min - €17,00
20 min - €17,00
Scroll naar boven