SCHITTERENDE NAGELS, EEN PERFECTE LOOK!

Gellak

Heb je stevige nagels van jezelf en zou je het fijn vinden als de lak 2 à 3 weken blijft zitten? Dan is gellak perfect! Laat jouw nagels stralen met de gellak van Nagelstudio Elia te Kalmthout! 

Nagelstudio Elia

GELLAK

Het Uitzicht Van Gewone Nagellak!

Gellak heeft het uitzicht van een gewone nagellak maar is geen traditionele nagellak. Gellak is heel dun en wordt laagje per laagje aangebracht en vervolgens uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Gellak verstevigt en beschermt de nagels maar biedt niet de stevigheid die gelnagels geven.

Het plaatsen van gellak bij Nagelstudio Elia te Kalmthout start bij een mini manicure. Op die manier worden de nagelriemen verzorgd. Gellak is geschikt voor mensen met stevige natuurlijke nagels of voor korte nagels die graag een kleur wensen voor 2 tot 3 weken. Ideaal voor een éénmalig feest of een vakantie. Het plaatsen van gellak is niet schadelijke voor de natuurlijke nagels.

Bij Nagelstudio Elia te Kalmthout heb je de keuze uit 60 kleuren. Gellak dient bijgewerkt te worden na 2 à 3 weken aan de handen en na 4 à 5 voor de teennagels.

Contact opnemen

Wil je mooie en verzorgde nagels met gellak? Nagelstudio Elia te Kalmthout is jouw specialist!

Tarieven

Gellak Handen
45 min - €36,00
45 min - €36,00
Gellak Voeten
45 min - €36,00
45 min - €36,00
Scroll naar boven